banner913
banner932
banner1012

Hascan, yeşil - beyaza alıştı

banner1020

Gençlik Gücü Spor Direktörü Derviş Paşa’nın yoğun çalışmaları sonucunda Hascan Kırmaz, yeniden yeşil beyazlı formayı giyecek. Kulüp Başkanı Suma Zafer, yıldız futbolcu Hascan Kırmaz’ı bir yıllığına daha kiraladıklarını açıkladı

banner974
Hascan, yeşil - beyaza alıştı

banner971

Gençlik Gücü, Gökhan Özer ve Ahmet Can Tokmak’tan sonra HascanKırmaz’ı da renklerine bağlamayı başardı.

Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer Choudhry, geçtiğimiz sezon devre arasında kiralanan yıldız futbolcu Hascan Kırmaz’ın bir yıllığına daha kiralık olarak Gençlik Gücü’nde forma giyeceğini açıkladı. Choudhry, Gençlik Gücü’nde Spor Direktörü görevini üstlenen Derviş Paşa’nın bunda büyük payı olduğunu vurgulayarak, Paşa’ya teşekkür etti.

2017-2018 Futbol Sezonu’nun takımını oluşturmaya hızlı bir tempoda başlayan yeşil beyazlı kulüp, önce geçtiğimiz sezon Vadili’den kiralık olarak takıma aldığı Gökhan Özer’i bonservisli olarak almıştı. Ardından geçtiğimiz sezon GAÜ Çetinkaya’da kiralık olarak verdiği Ahmet Can Tokmak’ı yeniden kulübe dahil etmişti.

Transfer çalışmalarına henüz yeni başladıklarını belirten Gençlik Gücü Kulüp Başkanı Suma Zafer, “Yönetim olarak hedefimizi daha da yükselttik. Gelecek sezon kupa almak istiyoruz. Bunu başarmak için de yönetim kurulu ve teknik heyet birlikte çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.