banner913
banner932
banner1012

Hamitköy 3 golle kazandı

banner1020

Birinci Ligin iki Lefkoşa takımının Balıkesir sahasında oynadığı hazırlık maçında Hamitköy rakibi Göçmenköy’ü 3-1 mağlup etti

banner974
Hamitköy 3 golle kazandı

banner971

Hamitköy ile Göçmenköy arasında Balıkesir sahasında oynanan hazırlık karşılaşmasını Hamitköy 3-1 kazandı. Maçın ilk devresinde Hamitköy daha etkili olan taraftı. Hamitköy ilk devreyi Toykan Hacet'in attığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci devreye Göçmenköy biraz daha etkili başlarken; Mevlüt ile skora dengeyi getirmeyi başardı. 1-1'lik eşitlikten sonra oyuna yine ağırlığını koyan Hamitköy, Hasan'ın soldan ceza sahasına girip attığı akıl dolu golle 2-1 öne geçti. 2-1'den sonra da ataklarını sürddüren Hamitköy, geçtiğimiz gün doğum gününü kutlayan Toykan'ın ceza sahası dışından attığı klas plase golüyle maçı 3-1 kazanmayı başardı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.