banner913
banner932
banner1012

Hakemlerimiz Trabzon’da hazırlanacak

banner1020

banner974
Hakemlerimiz Trabzon’da hazırlanacak

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu birlikte organize ettiği yurt dışı kampı, 13 – 18 Ağustos tarihlerinde arasında Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Kongre ve Koru Hoteli’nde yapılacak.

Kamp için hakem kafilesi bugün saat 12.00’de adadan ayrılacak.

Trabzon’da yapılacak olan kamp ile ilgili bir basın açıklaması yapan Kın,brıs Türk Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Niyazi Nizam bu kampın temel amacının, hakemlerimizin yeni sezona fizik ve kondisyon olarak hazırlanmasının yanında birlik ve beraberlik içerisinde yapılan sosyal etkinlik ve kültürel faaliyetlerle mental olarak da yeni sezona hazırlanmasını sağlamak olduğunu kaydetti.

Nizam, kafilenin, bugün öğle 12’de adadan ayrılacağını belirterek “Derneğimiz ile Trabzon Hakemler ve Gözlemciler Derneği ve Trabzon Spor Kulübü ortaklaşa organize ettiği, Trabzon–Atiker Konya maçını üyelerimiz Akyazı Şenol Güneş Stadında izleyecektir. Kültürel faaliyetler arasında yer alan Uzun Göle yapılacak ziyaret Çarşamba günü gerçekleştirilecektir” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.