banner913
banner932
banner1012

Haftanın kârlısı Yedikonuk Akademi

banner1020

Mağusa bölgesi takımlarının yer aldığı U15 Gelişim Ligi’ne iki haftalık aradan sonra devam edilirken, Yedikonuk Akademi oynadığı iki maçı da kazandı

banner974
Haftanın kârlısı Yedikonuk Akademi

banner971

Mağusa bölgesi takımlarının yer aldığı U15 Gelişim Ligi’ne elverişsiz hava şartlarından dolayı verilen iki haftalık aradan sonra devam edildi.

Desly Döviz ana sponsorluğunda gerçekleştirilen Mağusa U15 Gelişim Ligi’nde Mağusa Türk Gücü, Yeni Boğaziçi, Maraş Gençlik, Mağusa Spor Akademisi, Dörtyol Akademi, Yedikonuk Akademi’den oluşan altı takım yer alıyor.

Mağusa Canbulat Stadı’nda oynanan üçüncü ve dördüncü hafta karşılaşmalarında Yedikonuk Akademi, Yeni Boğaziçi’ni, Mağusa Türk Gücü, Maraş Akademi’yi, Yedikonuk Akademi, Maraş Akademi’yi aynı sonuçlarla 1-0, Maraş Akademi, Mağusa Spor Akademisi’ni 2-0 mağlup ederken, Mağusa Spor Akademisi ile Dörtyol Akademi 2-2 berabere kaldı.

Mağusa Türk Gücü ile Yeni Boğaziçi maçı yağan şiddetli yağış nedeniye ileriki bir tairhe ertelendi. Abdullah Adem’in yönettiği Mağusa U15 Gelişim Ligi’ne hafta sonu orta ve liselerin sınav haftasından dolayı iki haftalık ara verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.