banner913
banner932
banner1012

“Güçlü bir kadro kurmak istiyoruz”

Yeniden Süper Lig’e geri dönmek hedefiyle yola çıkan Mormenekşe takımının teknik direktörü Bülent Aytaç, “Güçlü bir kadro kurarak Süper Lig hedefine ilerlemek istiyoruz” dedi

banner974
“Güçlü bir kadro kurmak istiyoruz”

banner971

Niyazi ERGÜLEN

Birinci Lig’in yeni ekibi Mormenekşe yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başarılı teknik direktör Bülent Aytaç yönetiminde hedefini yeniden Süper Lig olarak belirleyen Mormenekşe takımı, 21 Haziran’dan beridir çalışıyor. Çalışmalarla ilgili konuştuğumuz teknik patron Aytaç, şu ana kadar Cihangir’den Ahmet Topuz, Dumlupınar’dan Rifat, Hamitköy’den Kenan ve Türkiye’den ise Kemal’ı transferler ettiklerini belirtti.

Bir Rum futbolcu arayışları olduğunu da ifade eden Aytaç, menajerlerle temas ederek bu oyuncuyu da bulmak istediklerini söyledi.

Aytaç “Güçlü bir kadro kurup hedeflediğimiz Süper Lig yolunda ilerlemek istiyoruz” dedi.  Bu arada Mormenekşe takımı 23-28 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’deki Kartepe’de kamp yaparak yeni sezona hazırlanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.