banner913
banner932
banner1012

Gözler Mesarya’da olacak

banner1020

Cihangir’de oynanacak olan Cihangir – Değirmenlik, Mesarya derbisi, özellikle lige tutunma çabalayan Değirmenlik açısından büyük önem taşıyacak

banner974
Gözler Mesarya’da olacak

banner971

Futbol Ligleri’mizde 28. hafta karşılaşmalarının tümü bugün oynanacak. Günü en önemli maçı Cihangir’de oynanacak olan Cihangir – Değirmenlik maçı olacak. Maç özellikle Değirmenlik açısından büyük önem taşıyacak.

Lige tutunma çabasındaki Değirmenlik’in yakalama şansı olduğu rakiplerinden Binatlı’nın deplasmanda Küçük Kaymaklı ile Baf Ülkü Yurdu’nun ise evinde Türk Ocağı ile oynayacağı maçlar da ön plana çıkıyorlar.

Ahmed Sami Topcan Kupası yarı final maçında ise Maraş A2 – Esentepe A2 Takımları, İskele Cumhuriyet Stadı’nda finale kalmak için çetin bir mücadele verecekler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.