banner913
banner932
banner1012

Görev, genç ve çıkışta hakemlerin

banner1020

Merkez Hakem Kurulu, genç ve çıkışta olan hakemleri, BTM Ligi Play-Off Grubu eşleşmeleri grup maçlarına atadı

banner974
Görev, genç ve çıkışta hakemlerin

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu BTM Ligi Play-Off Grubu eşleşmeleri grup maçlarının hakemlerini açıkladı.

Merkez Hakem Kurulu, genç ve çıkışta olan hakemleri son 8 karşılaşmalarına atadı. Saat 17:30’da başlayacak olan maçların oynanacağı sahalar ve maçları yönetecek hakemler şöyle:

Kumyalı – Yıldırım, İhsan Payas, (Maraş Sentetik Saha)

Çanakkale – Ortaköy, Utku Hamamcıoğlu, (Değirmenlik Sadık Cemil Stadı)

Akıncılar – Akçay, Emre Öztaşlı, (Karaoğlanoğlu Mete Adanır Stadı)

Görneç – Yılmazköy, Hasan Eriş, (Ortaköy Sahası)

Yarı final maçlarından sonra Kumyalı – Yıldırım maçının galibi, Çanakkale – Ortaköy maçının galibi ile finalde karşılaşacak. Yarı final maçlarından sonra Akıncılar Vadili – Akçay maçının galibi, Görneç – Yılmazköy maçının galibi ile finalde karşılaşacak. Son 4 karşılaşmaları olan final maçları, 15 Temmuz Cumartesi günü oynanacak.

KTFF KULÜPLERİ UYARDI

2017-2018 Futbol Sezonu "Liglere Katılım ve Tescil" işlemleri için belirlenen süre, KTFF Süper Lig ve 1.Lig takımları için 21 Temmuz Cuma günü mesai bitimiyle tamamlanacak.

KTFF yaptığı açıklama ile kulüpleri uyarırken, kulüplerimizin, en son gerçekleştirilen genel kurul tutanaklarıyla tespit edilen güncel yönetim kurullarını, kaymakamlık onaylı olarak ibrazı, Liglere Katılım Formu'nun ibrazı ve Kulüp Tescil Taahhütnamesi Formu'nun da ibrazının belirtilen tarihe kadar KTFF'ye yapılması zorunlu olduğuna dikkat çekti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.