banner913
banner932
banner1012

Gönyeli, Girne’ye patladı

banner1020

Ara transferde Süper Lig’den önemli yıldızlarla kadrosunu güçlendiren Gönyeli, ilk haftada aldığı beraberlikten sonra Girne Halk Evi deplasmanında adeta patlama yapıp, maçı 6-0 kazandı

banner974
Gönyeli, Girne’ye patladı

banner971

Stad: Girne-20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: İhsan Payas-Özal Çağlayan-Ali Akçınar

Girne Halk Evi:Hasan Avcı, Yankı, Talip, Ali, Salahi  Hasan Akar, Beyhan( Dk.53 Hüseyin Şükrü), Berk, Hüseyin (Dk.66 Fırat), Salih, Uğur (Dk.57 Süleyman)

Gönyeli:Kemal, Menteş, İbrahim, Reşat, Yusuf, Serkan (Dk.46 Ahmet Can),Tuğrul, Raif, Sabri (Dk.76 Ceren), Erdoğan (Dk.62 Tahir), Akın

Goller: Dk.14 Raif. Dk.40 Akın. Dk.45 Erdoğan, Dk.50 Reşat. Dk.70 Tahir. Dk.77 Akın(Gönyeli)

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup 13. hafta mücadelesinde Gönyeli, Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda konuk olduğu Girne Halk Evi’ni Raif, Akın(2), Erdoğan, Reşat ve Tahir’in golleriyle 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Gönyeli aldığı bu galibiyetle puanını 17 yaparken, Girne Halk Evi 20 puanda kaldı. Gönyeli 14. hafta mücadelesinde kendi sahasında Tatlısu’yu konuk edecek. Girne Halk Evi ise deplasmanda Esentepe’ye konuk olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.