banner913
banner932
banner1012

Gönyeli farklı koşuyor

banner1020

Gönyeli, Göçmenköy’ü deplasmanda farklı mağlup ederek, en yakın takipçisi ile puan farkını 3’e çıkarırken, Süper Lig yolunda emin adımlarla yürüyüşünü sürdürdü. Göçmenköy ise galibiyet serisini bu maçla tamamlayıp, orta sıralarda kaldı

banner974
Gönyeli farklı koşuyor

banner971

Yer: Göçmenköy Antrenman Sahası

Hakemler: Fehim Dayı, Hüseyin Özaşık, Ozan Kel, Osman Küçük

Göçmenköy: Okan, Cemal, Mustafa Ayker, Uğur, Arda, Rifat, Sabri, Suat, Tonguz, Beytullah, Kemal

Gönyeli: Kemal, Okan, Menteş, Sabri, Raif, Velat, Tacettin, Kadir, Coşkun, İbrahim, Serkan Goller: 19’Suat Kurt (Göçmenköy), 3’Velat Çelik, 22’ ve 33’Raif Selden, 90’Mehmet Barkınay (Gönyeli)

K-PET Birinci Lig’de Gönyeli, Göçmenköy’ü deplasmanda farklı mağlup etti. Kalabalık bir futbol sever kitlesi önünde oynanan maçta kırmızı beyazlılara galibiyeti getiren golleri Raif Selden(2), Velat Çelik ve Mehmet Barkınay kaydederken, Göçmenköy’ün tek sayısı Suat Kurt’tan geldi.

LAÜ Çarşı grubunun 90 dakika boyunca Göçmenköy’e destek verdiği mücadeleye konuk Gönyeli hızlı başladı ve 3.dakikada İbrahim Öksüzoğulları’nın asistinde Velat ile 1-0 öne geçti. Golden sonra Göçmenköy oyunu dengeledi ve aradığı golü 19.dakikada Suat ile buldu (1-1). 22.dakikada Raif Selden frikikten güzel bir gol kaydederek Gönyeli’yi yeniden öne geçirdi. 2-1 dakikalar 33’ü gösterirken yine Raif yaklaşık 35 metreden mükemmel bir gol kaydederek skoru 3-1’e getirdi. Gönyeli ilk devreyi 3-1 önde tamamladı. İkinci devrede yine oyun hakimiyeti kırmızı beyazlılardaydı. Gönyeli girdiği birçok pozisyondan yararlanamazken, karşılaşmanın 90.dakikasında yapılan ortada Mehmet Barkınay’ın kafasıyla bir gol daha bularak maçı 4-1 kazandı. Kırmızı beyazlılar aldığı bu galibiyetle puanını 26’ya yükseltirken, Göçmenköy ise 13 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.