banner913
banner932
banner1012

Göktaş: Sertoğlu’nun açıklamalarına katılıyoruz

banner1020

Süleyman Göktaş, Hasan Sertoğlu’nun, futbol liglerinin başlama durumu ile ilgili açıklamalarına katıldıklarını açıklarken, sezon planlamasına da gerekli katkıyı yapacaklarını sözlerine ekledi

banner974
Göktaş: Sertoğlu’nun açıklamalarına katılıyoruz

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği (KTFAD) başkanı Süleyman Göktaş, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’nun, futbol liglerinin başlama durumu ile ilgili açıklamalarına katıldıklarını açıkladı.

Süleyman Göktaş’ın açıklamaları şöyle:

“Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği olarak sezonun tamamlanması düşüncesindeyiz. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu da bizim düşüncemizin paralelinde açıklamalar yaptı. Hasan Sertoğlu’nun, futbol liglerinin başlama durumu ile ilgili açıklamalarına katılıyoruz.

Bir üst mercimiz olan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonunun, liglerle ilgili yapacağı toplantılarda da görüşlerimizi iletip, sezonun planlamasına gerekli katkıyı yaparız.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.