banner913
banner932
banner1012

Gökhan İnler, G.Saray maçı için iddialı

banner1020

Lider Medipol Başakşehir, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Turuncu-lacivertlilerin tecrübeli futbolcusu Gökhan İnler, zorlu derbi öncesinde iddialı konuştu

banner974
Gökhan İnler, G.Saray maçı için iddialı

banner971

Spor Toto Süper Lig'in zirvesinde yer alan Medipol Başakşehir'de Gökhan İnler, Galatasaray karşılaşmasından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

İnler, "Artık 4 takım bir hedef için çabalıyor ama ben kendi takımıma bakıyorum. Başakşehir güzel futboluyla istekli, yani elimizden geleni yapacağız. Dediğim gibi önümüzdeki maç Galatasaray. İyi bir sonuç almak istiyoruz" dedi.

Takımda çok kaliteli oyuncuların olduğuna dikkat çeken tecrübeli orta saha, "Kulüpte müthiş bir atmosfer var, futbol için ideal bir ortama sahibiz" ifadelerini kullandı.

8 senelik İtalya kariyerinin ardından, Leicester City formasıyla Premier Lig'de şampiyonluk yaşayan Gökhan İnler, Avrupa'da oynayan Türk futbolcu sayısının artması gerektiğini belirtti.

Türkiye'ye gelmeyi kariyerinde bir düşüş olarak görmüyor 

Türkiye'ye gelmeyi kariyerinde bir düşüş olarak görmeyen İnler, "Geçen sene şampiyon takımdaydım, bu sene de Şampiyonluk yarışının içinde olan bir takımdaydım" şeklinde konuştu. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.