banner913
banner932
banner1012

Göçmenköy Stadı, Hamitköy maçında açılacak

banner1020

Atatürk Kompleksi içerisinde yer alan Göçmenköy Stadı’nın sentetik zemin çalışmaları devam ederken, ilk devrenin son maçı olan Göçmenköy – Hamitköy maçında stadın açılması hedefleniyor

banner974
Göçmenköy Stadı, Hamitköy maçında açılacak

banner971

Cysings Construation Ltd tarafından sentetik zemin çalışmaları devam eden Göçmenköy Stadı’nda çalışmalar devam ediyor.

Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu çalışmaları yerinde inceleyerek Cysings Construation Direktörü Emrah Çakır’dan bildi aldı. Göçmenköy Fahri Başkanı Arslan Bıçaklı’nın da hazır bulunduğu inceleme sırasında, yapım çalışmalarının ve teslim tarihi hakkında bilgi alındı.

Cysings Construation Ltd Direktörü Emrah Çakır Göçmenköy Stadı’nın yapım süreci ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Sahadaki drenaj işleminin tamamlandığını, drenaj borularının ise yerleştirilip kapatıldığını söyledi. Bugün bordür örme işlemine geçileceğini aktaran Emrah Çakır, zeminin bir hafta içerisinde ondülasyon aşamasına geleceğini söyledi. Sentetik zemin sürecinin planlamaları doğrultusunda devam ettiğini aktaran Cysings Construation Ltd Direktörü Emrah Çakır, Aralık başında ise halı serimine geçeceklerini belirterek, ligin ilk devresinin son maçı olan, Göçmenköy – Hamitköy karşılaşmasında sahanın açılışının hedeflendiği söyledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.