banner913
banner932
banner1012

Girne Masterleri, Antalya’da sahada

Girne Masterleri Futbol Takımı, Uluslararası Antalya Soccer Cup 2019 Masterler Futbol Turnuvasında mücadele ediyor

banner974
Girne Masterleri, Antalya’da sahada

banner971

Girne Masterleri Futbol Takımı, geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Antalya Soccer Cup 2019 Masterler Futbol Turnuvasına katılmak üzere Antalya’ya gitti. 

Kremlin Palace Otelde konaklayan Girne Masterleri kafilesinde kafile başkanı Hasan Yiğit, teknik direktör Tevfik Aytaç ve 18 kişilik sporcu yer alıyor. Antalya’da 24-28 Nisan tarihleri arasından düzenlenen  Uluslararası Antalya Soccer Cup 2019 Masterler Futbol Turnuvasında ülkemizdeki master takımları da ilgi gösterirken, Girne Masterlerinin yanı sıra Maraş Masterleri, Yıldırım Masterleri, Alsancak Masterleri de turnuvada yer alıyorlar.

Turnuvada 40 takım, 8 grupta beşerli takımla tek devreli lig usulüne göre mücadele ediyor. Uluslararası Antalya Soccer Cup 2019 Masterler Futbol Turnuvası 28 Nisan Pazar akşamı düzenlenecek ödül töreni ile tamamlanacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.