banner913
banner932
banner1012

GG’de gündem yabancı futbolcu

banner1020

Gençlik Gücü’nde yabancı futbolcu arayışları devam ederken, yapılan antrenmanlarda Nijerya ve Türkiye’den futbolcular deneniyor

banner974
GG’de gündem yabancı futbolcu

banner971

Yeşil beyazlı takım Gençlik Gücü, ikinci devreye hazırlık çalışmalarını Balıkesir’deki sentetik saha ve Atilla Topaloğlu Antrenman Sahası’nda sürdürüyor.

Çalışmalarına önceki gün Atilla Topaloğlu Antrenman Sahası’nda devam eden Gençlik Gücü’nde Nijerya ve Türkiye’den birer futbolcu deneniyor. Neşeli bir atmosferde, top çalışması şeklinde geçen antrenmanda, dikkatler Nijeryalı futbolcu Razak Adebayo ve Türkiyeli futbolcu İdris Albayrak’ta idi.

21 yaşındaki Nijeryalı futbolcu RazakAdebayoile 1.80 boyunda güçlü fiziğe sahip 25 yaşındaki Türkiyeli futbolcu İdris Albayrak ise Karamanspor’da top koşturdu. İki yabancı futbolcusu Daniel Addo ve Debola Daniel OgunSeye yanında yer alacak üçüncü yabancısını arayan Gençlik Gücü, zorlu geçecek ikinci yarıda iyi bir yabancı futbolcuya ihtiyaç duyuyor.

KADRO DARALDI

Ara transferde Hakan Eminoğlu, Özgür Ongun ve Mahmut Yumuşak’ı kiralık, Erdoğan Emiroğulları’nı ise bonservisli olarak Hamitköy’e; Orhan Çokbekler ve Akın Yıldırım’ı kiralık olarak Mehmetçik’e, Raif Selden’i ise Gönyeli’ye veren Gençlik Gücü’nde kadro iyice daraldı. Hascan Kızmaz yeşil beyazlı renklere katan Gençlik Gücü yönetiminin yeni futbolcu çalışmaları devam etmesine rağmen; Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun gelişmeleri düşünceli bir şekilde takip ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.