banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe'den gol yağdırdı 6-0

banner1020

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda İzmir temsilcisi Menemen Belediyespor'u 6-0 yendi.

banner974
Fenerbahçe'den gol yağdırdı 6-0

banner971

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 4. haftasında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Menemen Belediyespor'u 6-0 yenerek 2016 yılını galibiyetle tamamladı.

Ülker Stadı'nda yapılan maçta rahat bir oyun ortaya koyan sarı-lacivertlilerin gollerini 37, 67 ve 78. dakikada Jose Fernandao, 41. dakikada Martin Skrtel, 70. dakikada Muhammed Samed Karakoç, 84. dakikada ise Miroslav Stoch attı.

Fernandao'dan "hat-trick"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı santrforu Fernandao, Menemen Belediyespor karşısında "hat-trick" yaptı.

Sarı-lacivertli ekipte ikinci sezonunu geçiren Brezilyalı oyuncu, Fenerbahçe formasıyla ilk kez bir maçta 3 gol atma sevinci yaşadı.

Fernandao, Bursaspor formasıyla 9 Mayıs 2015'te Kardemir Karabükspor filelerine 4 gol göndermişti. Brezilyalı oyuncu 1,5 yıl sonra bir maçta 2'den fazla gol atmayı başardı.

Öte yandan, Fernandao oynadığı son 3 resmi maçta da gol atarak formda bir görüntü ortaya koydu. Brezilyalı oyuncu bu sezon 14 resmi maçta 8 gol kaydetti.

Muhammed Samed 2 dakikada gol attı

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Muhammed Samed Karakoç, oyuna girdikten 2 dakika sonra gol sevinci yaşadı.

Maçın 68. dakikasında Ramazan Civelek'in yerine oyuna giren Muhammed Samed, 2 dakika sonra takımın 4. golünü kaydetti. Muhammed Samed, bu sezon ilk kez A takım forması giydi.

banner979

Etiketler; #Fenerbahçe
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.