banner913
banner932
banner1012

Fair play ödülü Ali Bayır’ın

banner1020

2016-2017 sezonunda "Fair-Play Özel Ödülü", Dumlupınar kaptanı Ali Bayır'ın olurken, genç futbolcu yarı final maçında kırmızı kart gördüğü için final maçında forma giyemeyecek

banner974
Fair play ödülü Ali Bayır’ın

banner971

Sertaç SULAN

Futbolda 2016-2017 Sezonunda "Fair-Play Özel Ödülü", Dumlupınar Türk Spor Kulübü futbolcusu ve kaptanı Ali Bayır'ın oldu.

Ali Bayır, 11 Mayıs’ta oynanan U15 Ligi yarı final 1. maçında yardımcı hakemin ofsayt kararını rakip takımın futbolcusunun yapmış olduğu refleks hareketinden dolayı, maçın orta hakeminin vermiş olduğu penaltı kararı sonrası kullandığı penaltıyı isteyerek ve bilerek golle sonuçlandırmaması sonucunda Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu yönetim kurulu tarafından "Fair-Play Özel Ödülü’ne" layık görüldü.

Bu arada Ali Bayır yarı final maçında kırmızı kart gördüğü için Yenicami ile 31 Mayıs akşamı oynanacak olan U15 Ligi final maçında forma giyemeyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.