banner913
banner932
banner1012

Esentepe A2 finalde 1-1 (penaltılarda 5-6)

banner1020

Maraş A2 – Esentepe A2 Takımları arasında oynanan Ahmet Sami Topcan Kupası yarı final maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Normal süresi 1-1 biten maçı Esentepe A2 Takımı, penaltılarda 6-5 kazanarak finale kaldı

banner974
Esentepe A2 finalde  1-1 (penaltılarda 5-6)

banner971

YER:İskele Cumhuriyet Stadı
Hakemler:İsmail Egeli, Mesut Bozlar, Ömer Köse
Maraş A2 Takımı:Adem, Mustafa, Osman, Emre, Mert, Çağrı, Tutku, Oray, Tugay, Mehmet, Eren

Esentepe A2 Takımı:Kürşat, Tuğrulşan, Mehmet, Emre Mutlu, Onur, Hürkan, Mustafa, İzzet, Muhammed, Emre Soytürk, Ali
Goller:Dk 13 Onur(Esentepe A2), Dk 4 Emre Erol(Maraş A2)
Seri Penaltılar:Onur, Mehmet, Emre Mutlu, Hürkan, Emre Sotürk, Muhammed(Esentepe A2), Emre, Eren, Çağrı, Mustafa, Oray(Maraş A2)

K-Pet Birinci Lig’de Kırmızı ve Beyaz Gruplar’da A2 ligin Şampiyon olan Esentepe A2 ve Maraş A2 takımları İskele Cumhuriyet Stadında çıktıkları Ahmet Sami Topcan Final karşılaşmasında Esentepe A2 takımı rakibini penaltılarda mağlup ederek finale yükseldi.

Ahmed Sami Topcan Kupası yarı final maçında Maraş A2 – Esentepe A2 Takımları arasında İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanan maç büyük çekişmeye sahne oldu. Normal süresi 1-1 biten maçı Esentepe A2 Takımı, penaltılarda 6-5 kazanarak finale kaldı.  

Mücadelede 90 dakika sonunda 1-1 tamamlanan karşılaşmanın ardından karşılaşma penaltılara kaldı. 90 dakika da Esentepe A2 takımından tek gol Onur’dan gelirken bu gole karşılık Maraş A2 takımın beraberlik golü Emre’den geldi.

Mücadelede penaltılara geçilen karşılaşmada Esentepe’nin golleri Onur, Adem, Emre, Gürkan, Emre Soytürk ve Muhammed’ten gelirken Gürkan kullandığı penaltıyı gole çevirmedi. Maraş A2 takımın oyuncularının kullandığı penaltılar ise Eren, Emre, Çağrı, Mustafa ve Koray’dan gelirken Ekrem ve Ömer penaltıyı gole çeviremeyerek Esentepe A2 takımın 6-5 mağlup olmaktan kurtulamadı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.