banner913
banner932
banner1012

Ersoy anıldı

banner1020

banner974
Ersoy anıldı

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği, Mehmet Ersoy’u 15. ölüm yıldönümünde andı.

Konu ile ilgili olarak Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneğinden yapılan açıklama şöyle:

"Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği olarak, uzun yıllar futbol hakemliği ve gözlemcilik yapmış değerli büyüğümüz Mehmet Ersoy’u 15. ölüm yıldönümünde bir kez daha, rahmet ve özlemle andık.

Bu vesile ile başta Ersoy ailesi olmak üzere, hakem ve spor camiasına bir kez daha sabırlar diler; Merhumu sevgi, özlem ve rahmetle anıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Kıbrıs Türk sporuna ve futboluna uzun yıllar hizmet eden merhum Mehmet Ersoy’un Lefkoşa Mezarlığındaki kabri başında düzenlenen törende, dernek başkanı Niyazi Nizam ve Mehmet Ersoy’un değerli eşi Gülçin Ersoy konuşmalar yaparken, anma etkinliğinin bundan sonraki yıllarda da devam edeceğinin altını çizdiler.

Antrönörler Derneği başkanı Süleyman Göktaş ve Mehmet Ersoy’la birlikte maçlara çıkan Alper Aligüllü de aktardıkları anılarla Mehmet Ersoy’u andılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.