banner913
banner932
banner1012

Erin, Avustralya’da başarılı

banner1020

Kıbrıslı Türk Erin Uluçlar, Avustralya’da oynadığı takım olan Cairenlea’da takımın en başarılı futbolcusu seçildi ve Avustralya’daki ilk kupasını aldı

banner974
Erin, Avustralya’da başarılı

banner971

Soydan SAKALLI

Yurt dışında futbol oynayarak başarılı olan genç futbolcularımıza bir yenisi daha eklenirken, başarı hikayesi bu kez Avustralya’dan geldi.

Ahmet Sivri’nin, Galatasaray U21 Takımı’nda, Zihni Temelci’nin, Göztepe U19 Takımı’nda elde ettiği başarılardan sonra üniversite eğitimini Avustralya’da alan Erin Uluçlar da Avustralya’da oynadığı takım olan Cairenlea’da başarılı oldu.

Henüz 15 yaşında K-PET Birinci Lig ekiplerinden Göçmenköy’ün A Takımı’nda forma giymeye başlayan Erin, Cengiz Jenk Kulaç aracılığı ile Avustralya Bölgesel Lig ekiplerinden  Cairenlea’da forma giymeye başladı. Takımın en başarılı futbolcusu seçilen Erin, kulüp yönetimi tarafından düzenlenen ödül gecesinde Avustralya’daki ilk kupasını aldı.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.