banner913
banner932
banner1012

Eboue'den Türk Ocağı'na dava

banner1020

HIV virüsüne rastlandığı iddia edilen Eboue, bu iddianın yalan olduğunun Londra’daki kontrollerde de belgelendiğini belirtip bu söylentilerin çıkmasına neden olan KKTC Kulübüne dava açacağını belirtti

banner974
Eboue'den Türk Ocağı'na dava

banner971

Menajer Tekin Birinci aracılığıyla Türk Ocağı Limasol’a transferi için sağlık kontrollerinden geçen ve kanında HIV virüsüne rastlandığı iddia edilen Eboue, Pazar gecesi Londra’ya gitti.
Eboue, İngiltere’de geniş kapsamlı kontrollere, testlere tabii tutuldu.

Ve Galatasaraylı eski futbolcunun HIV Virüsüne yakalanmadığı ortaya çıktı. Bu gelişme ile derin bir "oh" çeken Eboue, Hürriyet Spor Arena’ya kesinlikle AIDS olmadığını belirtti ve kendisiyle ilgili önemli gelişmeyi iletti.

Eboue, bu iddianın yalan olduğunun Londra’daki kontrollerde de belgelendiğini belirtip bu söylentilerin çıkmasına neden olan KKTC Kulübüne dava açacağını belirtti.

Eboue’nin avukatı KKTC ekibi Türk Ocağı Limasol’a dava açacak. Transferden vazgeçtiğini de belirten Eboue, Limasol’a transfer olmayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.