banner913
banner932
banner1012

Disiplin Kurulu’ndan ağır yaptırımlar

Koopbank Kıbrıs Kupası final maçı ile ilgili olarak Disiplin Kurulu, Yalova ve Türk Ocağı maçı ile ilgili ağır ceza kararları aldı. Özellikle Yalova’nın aldığı cezalar dikkat çekerken, sarı lacivertlilere 10 maç saha kapatma ve 6,000TL para cezaları verildi. Türk Ocağı ise 4,000 TL ceza ödeyecek

banner974
Disiplin Kurulu’ndan ağır yaptırımlar

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, 12 mayıs 2017 tarihinde oynanan Koopbank Kıbrıs Kupası final maçı ile ilgili olarak Disiplin Kurulu'na intikal eden Türk Ocağı – Yalova maçı ile ilgili ağır ceza kararları aldı.

Disiplin Kurulu’nun aşağıdaki kararları aldı belirtildiği gibidir.

“Mağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda oynanan Koopbank Kıbrıs Kupası Final maçında ve sonrasında yaşanan saha olayları ve çirkin ve kötü tezahürat nedeni ile Yalova Spor Kulübü’ne, taraftarlarının neden olduğu  çirkin ve kötü tezahürat nedeni ile, 1,000TL para cezası verildi.

Yalova Spor Kulübü’ne taraftarlarının neden olduğu saha olayları ve özellikle müsabaka sonrasında gerek tribünlerde gerekse sahaya girmek sureti ile rakip takım taraftarları ile  güvenlik güçlerine yönelik kupa seremosini engelleyen veya geciktiren saldırıları ve keza benzer fiilleri  ayni sezon içerisinde 3. kez tekrarladığı da dikkate alınarak, 10 maç saha kapatma cezası ile birlikte 5,000.-TL para cezası verildi.

Türk Ocağı Spor Kulübü’ne, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı 5,000TL para cezası verildi.

Sosyal medya hesabından yapmış olduğu sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeni ile Yalova futbolcusu Nusret Yeltekin’e , yaptığı paylaşımın spor ahlakına veya fair play anlayışına aykırı olduğu ve KTFF’nin saygınlığını zedelediği, futbolun değerini düşürdüğü için 3 maç ceza verildi.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.