banner913
banner932
banner1012

Disiplin Kurulu’ndan ağır fatura

banner1020

Disiplin Kurulu, Mehmetçik – Merit Alsancak Yeşilova müsabakasında yaşanan olaylarla ilgili olarak kararlar aldı. Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel’e 30 gün hak mahrumiyeti cezası, kulübe de 500 TL para cezası verildi. Mehmetçik’in sahası ise iki maç kapatıldı

banner974
Disiplin Kurulu’ndan ağır fatura

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Mehmetçik Stadı’nda oynanan Mehmetçik – Merit Alsancak Yeşilova müsabakasında yaşanan olaylarla ilgili olarak kararlar aldı.

Alınan kararlar şöyle:

“Merit Alsancak Yeşilova Spor Kulübü başkanı Redif Nurel’e müsabaka hakemine yönelik hakaretleri ile spor ahlakına aykırı davranışları nedeniyle 30 gün süreyle hak mahrumiyeti cezası keza başkanı olduğu kulübe de 500 TL de para cezası verildi.

Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği‘ne taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 maç saha kapatma cezası verildi. Mehmetçik’e taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ise “ihtar” cezası verildi.

Gönyeli – Bostancı Bağcıl A2 I. Lig Beyaz grup müsabakasında Gönyeli Stadı’ndaki maçın saatinde sahada hazır bulunmayıp müsabakaya çıkmayan Bostancı Bağcıl Spor Kulübü’ne hükmen mağlubiyet cezası verildi. Müsabaka skoru 3-0 Gönyeli lehine tescil edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.