banner913
banner932
banner1012

“Devecioğlu’na yakıştıramadım”

banner1020

Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu, futbolcuları Cemal Yaşinses’e transfer teklifinde bulunan Yenicami teknik direktör Sedat Devecioğlu’na bu yaptığını yakıştıramadığını söylerken, başkan Tahsin Mertekçi, “Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi, sen de başkasına yapmayacaksın” sözünü kullandı

banner974
“Devecioğlu’na yakıştıramadım”

banner971

Kaan AZİMLİ

Koopbank Kıbrıs Kupası’nda finale yükselen Yalova’da, teknik direktör Derviş Kolcu ile başkan Tahsin Mertekçi, futbolcuları Cemal Yaşinses’e transfer teklifinde bulunan Yenicami’ye ve teknik direktör Sedat Devecioğlu’na tepki gösterdiler.

Yalova’da kiralık oynayan ve bonservisi Tatlısu’da bulunan futbolcunun transfer konusu ile ilgili olarak Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu ile başkan Tahsin Mertekçi, şu açıklamaları yaptılar:

Derviş Kolcu: Kampta zor anlar yaşadık

“Cemal’ın transfer konusu nedeniyle Küçük Kaymaklı ile oynayacağımız yarı final maçı öncesinde, kampta 2 gün boyunca zor anlar yaşadık.

Lig devam ederken ve biz kupada yürürken bu transfer teklifinin yapılması çok yanlıştır. Transfer erken bitirilir. Ben bunu anlarım. Ama Sedat Devecioğlu’nun, 1 ay önceden bu teklifi yapması etik değildir. Bu durumu tüm Yenicami camiasına mal etmiyorum ama Sedat Devecioğlu’na bunu yakıştıramadım.

Cemal’ı, Gönyeli’ye ve Yalova’ya getiren ben, Yenicami’de de başarılı olmasını çok isterim. Takım arkadaşları da transferden dolayı Cemal’ı tebrik ettiler.”

Tahsin Mertekçi: Lig devam ederken yapılması yanlış

“Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi, sen de başkasına yapmayacaksın. Transfer her kulübün hakkıdır. Ama böylesine bir ortamda, kupada finale yükseldiğimiz bir dönemde, lig devam ederken bunun yapılması yanlıştır.

Tatlısu kulüp başkanı, 3 futbolcu karşılığında Yenicami ile 1 ay önce anlaştıklarını bana söyledi. Aslında Tatlısu, BTM’ye düştüğü için Süper Lig’den transfer yapamaz. O da ayrı bir konudur.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.