banner913
banner932
banner1012

Değirmenlik zor da olsa kazandı

banner1020

Değirmenlik, ikinci devreyi 9 kişi oynayan Mehmetçik karşısında uzatmanın son anlarında bulduğu golle galip gelerek nefes aldı. Kılıçali Kahraman yönetiminde ilk maçına çıkan Mehmetçik ise maçtan puansız ayrıldı. Maçta Mehmetçik kalecisi Çayan’ın ayağı kırıldı

banner974
Değirmenlik zor da olsa kazandı

banner971

Yer: Değirmenlik Sadık Cemil stadı                                                                  

Hakemler: Serkan Durmaz, Yusuf Bakar, Sabriye Atikoğlu                    

Değirmenlik: Mustafa, Yusuf, Osman, Celal, Erdoğan, Özner(Adem) Süleyman, Fehim, Gençali, Philippos, Hasan                                                          

Kaya Mehmetçik: Çayan(Fikri) Anıl(Enver), Murat, Emir(Uğurcan), Hasan, Rıdvan, Stelıos, Mehmet Çil, Halil, Çağrı, Barış.                                                                    

Kırmızı kartlar: Devre arasında Hasan Aktaş, Halil Türen(Kaya Mehmetçik)                                                          

Goller: Celal 11.dk, Hüseyin Keleş 90+8dk.

K-PET Süper Lig’in alt sıralarında yer alan 2 ekibinin mücadelesinden ev sahibi Değirmenlik gülerek ayrıldı. Maçın henüz başında ani bir atakta topu alan celal 18 dışında güzel ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve skoru Değirmenlik 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka pozisyon bulamayan her iki takım soyunma odasına 1-0’lık skorla gitti.

Maçın kırılma anı hakemin ilk yarı düdüğünü çalması ile birlikle Kaya Mehmetçik futbolcuları Hasan ve Halil bir birilerine girdiler ve bu olay hakem Serkan Durmaz’ın tam önünde oldu ve bu iki futbolcuyu hakem kırmızı kartla oyundan ihraç etti.

İkinci yarıya 9 kişi başlayan Kaya Mehmetçik, 2.yarıda özellikle Murat ve Rıdvan ile buldukları pozisyonlardan yararlanamazken, 90+8. Dk da Değirmenlik’ten Hüseyin Keleş’in golüne engel olamadı ve bu karşılaşma 2-0 skorla bitti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.