banner913
banner932
banner1012

Çetinkaya kazanmasını bildi

banner1020

GAÜ Çetinkaya, Türk Ocağı karşısında son bölüm hariç fazla zorlanmadığı maçtan Hermann ve Eko’nun golleriyle kazandı. Eko attığı golün sevincini, yeni baba olan İbrahim Çıdamlı’yla paylaştı

banner974
Çetinkaya kazanmasını bildi

banner971

YER: Lefkoşa Atatürk Stadı

HAKEMLER: Hüseyin Eyyüpler, Ahmet Özkurtuluş, Hüseyin Özaşık

GAÜ ÇETİNKAYA: Cenk, Ümit Can, Hüseyin, Serhan, Serkan, Sercan, Eko, Herman(DK 89 Abbas), Erdinç, Muammer(DK 62 Tunç), Emre(DK 71 Samet).

TÜRK OCAĞI: Zeki, Hasan(DK 71 Mustafa Ercan), İsmet, Bilal, James, Muhammed Ali, Dinopeter, Hasan Sadrazam(DK 59 İlker), Justice, Doğukan(DK 86 Mehmet Uçar), Yunus.

GOLLER: DK 8 Herman, DK 26 Eko(GAÜ Çetinkaya). DK 85 James(Türk Ocağı)

K-Pet Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde GAÜ-Çetinkaya ile Türk Ocağı, Lefkoşa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 2-1 GAÜ-Çetinkaya üstünlüğünde sonuçlandı.

GAÜ-Çetinkaya'ya galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Hermann ve 26. dakikada Eko kaydetti. Türk Ocağı'nın tek golünü ise 85. dakikada James kaydetti. Bu skorla GAÜ-Çetinkaya puanını 15'e yükseltirken, Türk Ocağı 7 puanda kaldı.

5.DK: GAÜ Çetinkaya takımının kullandığı köşe vuruşunda Serkan’ın kafa vuruşu az farkla dışarıya gitti.

8.DK: Gelişen GAÜ Çetinkaya atağında ceza alanı içerisinde topla buluşan Herman yaptığı sert vuruş sonrası takımını öne geçirdi.1-0

26.DK: Bir başka GAÜ Çetinkaya  atağında Türk Ocağı ceza alanı içerisinde topla buluşan Barin Eko yaptığı sert vuruş sonrası farkı ikiye çıkardı.2-0

29.DK: Bir başka GAÜ Çetinkaya atağında ceza alanı içerisinde topla buluşan Barin Eko’nun müsait durumda yaptığı vuruş direğin üzerinden dışarı gitti.

37.DK: Ender gelişen Türk Ocağı atağında ceza alanı dışından Doğukan’ın sert ve düzgün vuruşunu kaleci Cenk güzel bir refleksle kornere çeldi.

44.DK: Türk Ocağı takımının kazandığı serbest vuruşta  Justice’nin vuruşunu Cenk kornere çeldi.

56.DK: GAÜ Çetinkaya kontra atağında Herman’ın pası ile buluşan Barin Eko’nun ceza alanına girer girmez yaptığı sert vuruşu kaleci Zeki ayakları ile önledi.

59.DK: Çabuk gelişen Türk Ocağı atağında Justice’nin vuruşunu kaleci Cenk kornere çeldi.

81.DK: Kalabalık adamla gelişen Türk Ocağı atağında önce Justice sonrasında James’in vuruşlarını kaleci Cenk önlemeyi başardı.

85.DK: Bir başka Türk Ocağı atağında topla buluşan James’in vuruşunda fark bire indi.1-2

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince rakibini mağlup eden GAÜ Çetinkaya peş peşe üçüncü galibiyetine imza atmış oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.