banner913
banner932
banner1012

Çetin maçta GG güldü

banner1020

Gençlik Gücü ile Binatlı son hazırlık karşılaşması dün Esat Erdoğmuş Stadı’nda yaptılar. Oldukça çetin geçen maç sonunda Gençlik Gücü rakibini 3-1 mağlup etti

banner974
Çetin maçta GG güldü

banner971

 K-PET Süper Lig’de 2017 – 2018 futbol sezonunun başlamasına bir hafta kala Gençlik Gücü ile Binatlı son hazırlık karşılaşması dün Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı’nda yaptılar. Kıran kırana geçen maç sonunda Gençlik Gücü rakibini 3-1 mağlup ederek, sezona moralli girme şansı elde etti.

Mehmet Malek, Cemre Malek ve İrfan Alıcı hakem üçlüsünün başarıyla yönettiği maçın ilk devresinde Gençlik Gücü’nün mutlak üstünlüğü vardı. Binatlı ise bu devrede fazla varlık gösteremezken, savunması ve kalecisi Yusuf’un hataları sonrasında, gollere engel olamadı. Gençlik Gücü’nün, 3-0 biten ilk devrede gollerini, Debola, Ali ve Özcan kaydetti.

İkinci devreye Binatlı daha derli toplu başlarken, sarı yeşilliler oyunda dengeyi kurdular. Gençlik Gücü’ne oranla daha atak oynayan Binatlı, Kemal Uçaner ile bir gol bulabildi. Maç da bu golle 3-1 sona erdi.

GG’de önemli kararlar

Gençlik Gücü yönetimi, teknik heyetin raporu dorultusunda önemli kararlar aldı. Takımın önemli isimlerinden Hascan Kızmaz’ı kadro dışı bırakan Gençlik Gücü yönetimi, bu futbolcu ile kararını futbolcunun davranışlarına göre yeniden değerlendirecek.

Takıma üçüncü yabancı futbolcu Sylla ile yollarını ayırma kararı alan Gençlik Gücü yönetimi, bu futbolcunun yerine geçtiğimiz sezon kadrosunda yer alan savunma oyuncusu Addo’yu kadroya katacak. Gençlik Gücü yönetimi, takım kaptanlarından Derviş’i ise yeniden takıma döndürdü.

Erbay korkuttu

Bu arada Binatlı’da Debola ile kafa kafaya çarğışan Erbay, sahadaki herkesi korkuttu. Burnunda kırık şüphesi ile yönetici Mehmet Uçaner tarafından hastaneye götürülen Erbay’ın burnunda kırığa rastlanmadı. Yarılan burnuna dikiş atılan Erbay, hastaneden taburcu edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.