banner913
banner932
banner1012

Cemal Balses Stadı, hazır kıta

banner1020

Cemal Balses Stadı’nın zemini yeni sezona hazır hale gelirken, Mormenekşe takımı çalışmalarını sahasında sürdürecek

banner974
Cemal Balses Stadı, hazır kıta

banner971

Mormenekşe Cemal Balses Stadı’nın, Ağustos ayının başında bakıma alınmasından  sonra yapılan çalışmalar etkisini gösterirken, zeminin görüntüsü göz kamaştırıyor.

Son dönemde sıkıntılı zemini ile adından söz ettiren Mormenekşe Cemal Balses Stad zemininde yapılan delme işlemi ile birlikte, kapaklı ekim yapılması sonrası zemin istenilen noktaya geldi. Spor Dairesi Plan Proje Amiri Barış Uyaroğlu zeminle ilgili yaptığı değerlendirmede Ağustos ayında başladıkları çalışmanın tamamlandığını söyledi.

Sahanın takılan yeni su motoru ile sorunsuz ve düzenli sulandığına da dikkat çeken sezona Barış Uyaroğlu, Mormenekşe takımının ligin başlamasına kısa süre kala çalışmalarını sahasında sürdüreceğini ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.