banner913
banner932
banner1012

Çağdaş güven verdi

banner1020

Göçmenköy, ikinci devre hazırlıklarını sürdürürken kadrosunu kattığı 2 kaliteli Türkiyeli futbolcudan biri olan Çağdaş Çevik savunmada oynadığı futbolla güven verdi

banner974
Çağdaş güven verdi

banner971

K-PET Birinci Lig lideri Göçmenköy, ikinci devre hazırlıklarını sürdürürken kadrosunu da 2 kaliteli Türkiyeli futbolcuyla güçlendirdi.

Doğan Türk Birliği'nden transfer edilen Ahmet Burak oynadığı her hazırlık maçında gol atarken, savunmaya transfer edilen Çağdaş Çevik ise oynadığı futbolla güven verdi. Stoper ve sol kanatta oynayan Çağdaş yerinde müdahaleleri ve geriden oyun kurmasıyla dikkat çekti.

Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de 3 şampiyonluk yaşayan Çağdaş, Kastamonuspor ve Somaspor'da, İbrahim Çıdamlı ile birlikte forma giydi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.