banner913
banner932
banner1012

Bursaspor, Anorthosis'ten takviye yaptı

banner1020

Bursaspor, Kıbrıs takımlarından Anorthosis'te forma giyen Nijerya Milli Takımı oyuncusu Abdullahi Shehu ile bugün sözleşme imzalayacak

banner974
Bursaspor, Anorthosis'ten takviye yaptı

banner971

Ara transfer döneminde Senagalli Moussa Sow ve Rumen Gheorge Grozav'ı kadrosuna dahil eden yeşil-beyazlılar, teknik direktör Paul Le Guen'in istediği doğrultusunda Kıbrıs takımlarından Anorthosis'te forma giyen Nijerya Milli Takımı oyuncusu Abdullahi Shehu'yu da transfer etmek için girişimlerde bulundu.

Yeşil-beyazlı yöneticiler, görüşmek için kulübünden izin aldıkları orta saha ve savunmada oynayabilen 24 yaşındaki Nijeryalı oyuncuyu Bursa'ya davet etti. Menajeriyle kente gelen Shehu ile Özlüce Tesisleri'nde yapılan görüşmeler sonucu prensip anlaşmasına varıldı.

Kulübüyle de anlaşma sağlanan Shehu'nun sağlık kontrollerinin ardından bugün kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzalayacağı bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.