banner913
banner932
banner1012

Boşnak’ın golleri yine Akova için olacak

banner1020

Akova transfer ettiği genç Ogün Dursun, Salih Kaplan, Mehmet Koyuncu, Ceyhun Özalkın, Yılmaz Ormancı’dan sonra İrfan Boşnak’ı da transfer ederek, altıncı transferini de gerçekleştirdi

banner974
Boşnak’ın golleri yine Akova için olacak

banner971

Birinci Lig ekiplerinden Akova’da transfer devam ediyor. Sermen Vudalı başkanlığında yönetim tarafından sürdürülen transfer çalışmalarında sonuç alınmaya devam ediliyor.

Teknik direktör Ahmet Ogan’ı raporu doğrultusunda transfer çalışmalarında sona yaklaşan Akova forvet hattını güçlendirmeye devam ediyor. Orta Mesarya’nın Birinci Lig’deki temsilcisi Akova teknik direktör Ahmet Ogan’ın ısrarla istediği isimlerin başında gelen golcü futbolcu İrfan Boşnak ile anlaşmaya varılarak transfer edildi.

Geçtiğimiz sezon Akova takımında kiralık olarak futbol oynayan ve başarılı bir performans ortaya koyarak ligde atmış olduğu 16 golle Birinci Lig Kırmızı Grubun gol kralı olan İrfan Boşnak’ı transfer ederek yeniden kadrosuna kattı.

Akova transfer ettiği genç isimler Ogün Dursun, Salih Kaplan, Mehmet Koyuncu, Ceyhun Özalkın, Yılmaz Ormancı’dan sonra İrfan Boşnak’ı da transfer ederek takım kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yapılan transferleri ile kadroyu genişleten Akova’da teknik direktörü Ahmet Ogan, lig öncesinde takıma katmayı düşündükleri futbolcuların transferlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, başkan Sermen Vudalı, yönetim ve transfer komitesine teşekkür etti. Hazırlık maçlarında kadro yapısı içerisinde bazı mevkilerde sıkıntıların olduğunu tespit ettiklerini belirten Ahmet Ogan, iki üç futbolcu ile görmelerin sürdüğünü kısa sürede sonuç alarak transferi noktalayacaklarına vurgu yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.