banner913
banner932
banner1012

Binatlı, Yusuf’un transferini de bitirdi

banner1020

Binatlı, Yenicami’den Reşit Erişik’in transferinden sonra aynı kulüpten kaleci Yusuf Yontar’ın transferini de kiralık olarak gerçekleştirdi

banner974
Binatlı, Yusuf’un transferini de bitirdi

banner971

İsa TABAK

K-PET Süper Lig’de sıkıntılı bir sezonu geride bırakan Binatlı, yeni sezonda aynı sıkıntıları yaşamamak için transferde erken atağa kalkarken, Yenicami’den Reşit Erişik’in ransferinden sonra aynı kulüpten kaleci Yusuf Yontar’ın transferini de kiralık olarak gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz sezon K-PET Süper Lig’in en başarılı kalecisi olarak ön plana çıkan ve kalesinde en az gol gören kaleci olan Yusuf Yontar, 21 yaş altı kontenjanına yer açmak ve kaleyi Ozan Moroğlu’na teslim edilmek istenmesinden dolayı Yenicami tarafından gözden çıkarıldı.

Bu arada Binatlı, kulüp tüzüğünün gerekli değişikler yapılarak günün koşullarına yanıt verebilecek şekilde düzenlenmesine olanak sağlamak amacı ile dün akşam kulüp lokalinde Tüzük Genel Kurulu yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.