banner913
banner932
banner1012

Başkent’te nefesler tutulacak

banner1020

KTSYD Kupası’nda karşı karşıya gelecek olan Mağusa Türk Gücü ile Doğan Türk Birliği takımları hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladılar

banner974
Başkent’te nefesler tutulacak

banner971

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası’nda karşı karşıya gelecek olan ligin şampiyonluk adaylarından Mağusa Türk Gücü ile Doğan Türk Birliği takımları hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladılar.

Yaptıkları transfer ve oluşturdukları iddialı kadroları ile tüm dikkatleri üzerine çeken her iki takım da kupayı kazanıp müzelerine götürmek amacıyla maça büyük önem veriyorlar. Bu akşam Lefkoşa Atatürk Stadı’nda saat 20.00’da başlayacak ve girişin ücretsiz olacağı karşılaşma öncesinde Doğan Türk Birliği’nde Kenan, Mağusa Türk Gücü’nde ise Şenol sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek. Karşılaşmanın hakemliğini Kerem Eran yaparken yardımcılıklarını ise İsmail Egeli ve Sertan Alkım yapacaklar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.