banner913
banner932
banner1012

Başakşehir Başkent'te 4 köşe

banner1020

banner974
Başakşehir Başkent'te 4 köşe

banner971

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Osmanlıspor, şampiyonluk yarışı veren Başakşehir'i konuk etti.

Medipol Başakşehir zorlu başkent deplasmanında Osmanlıspor'u 4-1 mağlup ederek zirve yolunda kritik bir engeli daha geçti.

Osmanlı Stadı'nda oynanan mücadelenin ilk yarısını 1-0 geride kapatan Başakşehir, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 4-1 üstün ayrıldı.

Başakşehir'e 3 puanı getiren golleri; 52. dakikada Edin Visca, 74. dakikada Emmanuel Adebayor, 88. dakikada Alexandru Epureanu ve 90. dakikada Marcio Mossoro kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golünü ise 42. dakikada Numan Çürüksu attı.

Bu sonuçla Başakşehir 65 puana yükseldi ve zirve yarışına kayıpsız devam etti. Küme düşme korkusu yaşayan Osmanlıspor ise 32 puanda kaldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.