banner913
banner932
banner1012

Başakşehir avantajı kaptı

banner1020

banner974
Başakşehir avantajı kaptı

banner971

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Belçika'nın Club Brugge takımıyla deplasmanda karşı karşıya geldi.

Tarihinde ilk kez Devler Ligi'nde mücadele eden Medipol Başakşehir, rakibi ile 3-3 berabere kalarak İstanbul'a avantajlı bir skorla döndü.

Jan Breydel Stadı'ndaki mücadelede ilk yarıyı 2-0 geride tamamlayan Medipol Başakşehir, 3-2 öne geçmesine karşın bu üstünlüğünü koruyamadı.

Club Brugge'un gollerini; 5. dalikakada Dennis ve 16. ve 79. dakikalarda Stefano Denswil kaydetti.

İkinci yarıda oyunda dengeyi sağlayan Medipol Başakşehir'in gollerini ise 59. ve 74. dakikalarda Mossoro, 63. dakikada Eljero Elia attı.

Karşılaşmanın rövanşı 2 Ağustos Çarşamba günü 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılacak ve bu maç sonucunda play-off turuna kalacak ekip belli olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.