banner913
banner932
banner1012

Arıkhan'a çifte görev

banner1020

Karşıyaka’da teknik direktör Hüseyin Cantürk'ün yardımcı antrenörlüğüne, Karşıyaka U21 Takımında da görev yapan Halil Arıkhan getirildi

banner974
Arıkhan'a çifte görev

banner971

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Karşıyaka’da antrenör Orçun Volkan’dan boşalan görev getirilen deneyimli teknik direktör Hüseyin Cantürk yardımcı antrenörünü belirledi. Karşıyaka’da U21 Takımında görev yapan Halil Arıkhan, 20. haftadan itibaren A takımda da yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

Teknik direktör Hüseyin Cantürk yönetiminde Karşıyaka, 18.ve 19. haftalarda oynadığı iki karşılaşmadan da aynı sonuçlarla 1-1 beraberliklerle ayrıldı. Ligde 3 Mart Pazar günü deplasmanda Doğancı ile karşılaşacak olan Karşıyaka teknik direktör Hüseyin Cantürk zorlu deplasmandan puan veya puanlar çıkarmayı hedefleyecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.