banner913
banner932
banner1012

Antrenman yapacak saha bulamıyoruz

banner1020

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, antrenman yapacak saha bulamadıklarından dolayı sıkıntılı olduklarını söylerken, tesis yapmak için kulübe verileceği sözü verilen arazinin, bir an önce tahsis edilmesini istediklerini açıkladı

banner974
Antrenman yapacak saha bulamıyoruz

banner971

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan, antrenman yapacak saha bulamadıklarından dolayı sıkıntılı olduklarını açıkladı.

Antrenman tesisi yapmak için kulübe verileceği sözü verilen arazinin, bir an önce tahsis edilmesini istediklerini açıklayan Caner Oshan, şunları söyledi:

"Türk Ocağı ile Cuma akşamı Kıbrıs'ın en büyük derbisinde karşılaşacağız. Bu maça en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Ancak antrenman yapacak saha bulamıyoruz. Antrenman için kullandığımız Piabella Sahası da çöktü. Aynı sorun Ocak için de geçerlidir.

İçişleri Bakanı, dağ tarafındaki İngiliz Mezarlığı bölgesinde Girne kulüplerine 8'er dönüm yer sözü verdi. Bu yerin parselasyonunun bir an önce yapılmasını ve arazinin bize tahsis edilmesini bekliyoruz.

Bizim maddi açıdan bir sıkıntımız yoktur. Arazi bize verildikten hemen sonra gerekli düzenlemeleri yapmaya ve tesis çalışmasını başlatmaya hazırız."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.