banner913
banner932
banner1012

Anı maçı Baf’ın

banner1020

7-6 (2-2) Baf Ülkü Yurdu ile Lefke, Seda Güreşçioğlu Anı Maçı’nda karşı karşıya geldiler. Maçın 90 dakikası 2-2’lik skorla tamamlanırken penaltı vuruşlarında Baf Ülkü Yurdu, Lefke’yi, 7 – 6 mağlup etti

banner974
Anı maçı Baf’ın

banner971

Niyazi Ergülen

Baf Ülkü Yurdu ile Lefke, Seda Güreşçioğlu Anı Maçı’nda karşı karşıya geldiler. Seda Güreşçioğlu’nun ikinci ölüm yıl dönümü anısına ilk kez düzenlenen anı maçını, Baf Ülkü Yurdu, kazandı.

Güzelyurt Zafer Stadı’nda oynanan maçın 10. dakikasında Baf Ülkü Yurdu, Laval’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gole Lefke, 2 dakika sonra Yılmaz ile cevap verdi. 1-1

İkinci devre uzun süre skor 1-1 devam ederken, Lefke 80. dakikada golcüsü Kasım ile gol bulup öne geçti. 2-1

Bu golden 2 dakika sonra Baf Ülkü Yurdu bu kez Joseph ile skoru 2-2’ye taşıdı. Maçın 90 dakikası bu skorla tamamlandıktan sonra penaltı vuruşlarına geçildi. Penaltılarda Baf Ülkü Yurdu, Lefke’yi, 7 – 6 mağlup ederek Seda Güreşçioğlu anısına düzenlenen ilk anı maçını kazanmış oldu.

Karşılaşma sonrasında düzenlenen ödül töreninde Güzelyurt Mv Menteş Gündüz, Güzelyurt Kaymakamı Teyfik Direnç, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, BÜY Başkanı Mehmet Kadri ile Lefke başkanı Erkut Öner ile merhumun ailesi ödülleri verdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.