banner913
banner932
banner1012

Alt yapılar ‘Belenco Futbol Turnuvası’nda buluşacak

banner1020

Yenicami Akademinin tüm ülke çapında alt yapı grupları için düzenleyeceği futbol turnuvasının adı önümüzdeki 5 yıl boyunca Belenco Futbol Turnuvası olması için protokol imzalandı. Belenco Turnuvası’nın ilk organizasyonu, 4 Şubat Pazar tarihinde 2010 – 2011 yaş grupları arasında oynanacak

banner974
Alt yapılar ‘Belenco Futbol Turnuvası’nda buluşacak

banner971

Yenicami Ağdelen Kulübü ve Decomar Mermer ve Granit Ltd. sponsorluk anlaşması imzaladı. Yenicami Akademinin tüm ülke çapında alt yapı grupları için düzenleyeceği futbol turnuvasının adı önümüzdeki 5 yıl boyunca Belenco Futbol Turnuvası olacak.

Protokol 30 Ocak Salı günü saat 18:00’de Lefkoşa Yusuf Kaptan Futbol Sahası’nda, Yenicami Ağdelen Kulübü Başkanı Kaan Kaner ve Decomar Ltd. Direktörü Kemal Uyumsal arasında imzalandı.

İmza töreni sonrası bir konuşma yapan Kaan Kaner, Yenicami Ağdelen Kulübü’nün, ülke futboluna yaptığı katkılara vurgu yaparken, bu turnuvanın da, futbola gönül veren gençlerin kaynaşması ve sporun birliği, bütünlüğü ve geleceği için önemine değindi.

Decomar Mermer ve Granit Ltd. Direktörü Kemal Uyumsal ise konuşmasında, şirket olarak, ülke gençliğine ve spora katkı koymaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belenco Turnuvası’nın da bu amaca yönelik önemli bir adım olduğunu sözlerine ekledi.

İmzalanan protokol gereğince Belenco KKTC Distribütörü Decomar Mermer ve Granit Ltd. Sponsorluğunda yapılacak olan Belenco Turnuvası’nın ilk organizasyonu, 4 Şubat Pazar tarihinde 2010 – 2011 yaş grupları arasında ve 10 Şubat Cumartesi günü 2009 – 2011 yaş grupları arasında olmak üzere iki etaptan oluşacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.