banner913
banner932
banner1012

Alper Potuk'un ücretinde yüzde 40 indirim

Fenerbahçe Kulübü, 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alper Potuk'un ücretini, oyuncunun talebi üzerine yüzde 40 indirdi

banner974
Alper Potuk'un ücretinde yüzde 40 indirim

banner971

Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklamada, 31 Mayıs 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Alper Potuk'un ücretinde, oyuncunun talebi üzerine yüzde 40 oranında indirime gidildiği belirtildi.

Açıklamada, "Futbol A takımı oyuncularımızdan Alper Potuk’un 31 Mayıs 2022’e kadar kulübümüzle olan mevcut sözleşmesi, kendi talebi üzerine ücretinde yüzde 40 oranında bir indirim yapılarak düzenlenmiştir. Sözleşmesinin süresi aynı kalmak koşulu ile, ücretinde kendi isteği ile yüzde 40’a varan ciddi bir oranda fedakarlık yapan oyuncumuz Alper Potuk’a, kulübümüze olan bu bağlılığı ve özverisi için teşekkür ediyoruz" denildi.

"FUTBOL DÜNYASINDA EŞİNE AZ RASTLANIR BİR OLAY"

Alper Potuk'un kararıyla ilgili açıklamada bulunan kulüp başkanı Ali Koç, 28 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ailesine olan bağlığını bu büyük fedakarlıkla gösterdiğini belirtti. Koç, şunları söyledi: 

'Alper Potuk, Fenerbahçe ailesine olan bağlığını bu büyük fedakarlıkla gösterdi. Bir oyuncunun sözleşme süresi aynı kalarak, daha önce yapılmış olan sözleşmesinde % 40 oranında bir indirimi kendi isteğiyle gerçekleştirmesi futbol dünyasında eşine az rastlanır bir olay. Fenerbahçe ailesine kalpten bağlılığını gösteren Alper'e, bu örnek davranışı için tüm camiamız adına teşekkürlerimi iletiyorum. Umuyorum camiamızdan alacağı destekle futbol potansiyelini en iyi şekilde kullanarak bu sezonki şampiyonluk yolculuğumuza da önemli katkılarda bulunur.'

"Bugüne kadar çalıştığım kulüpler ve oyuncular arasında böyle bir duruma ilk defa rastlıyorum" 

Sarı-lacivertli takımın sportif direktörü Damien Comolli ise bugüne kadar çalıştığı kulüpler ve oyuncular arasında böyle bir durumla ilk defa karşılaştığını vurgulayarak,"Bir oyuncu, daha 3 yıllık garanti sözleşmesi varken, tüm alacaklarından yüzde 40 oranında vazgeçerek indirime gitmek istediğini yönetime iletiyor. Umuyorum bu sezon ortaya koyacağı saha içi performansı ile de şampiyonluk hedefimizin önemli bir parçası olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.