banner913
banner932
banner1012

Aktunç devam dedi

banner1020

Hasan Tosunoğlu, istifa düşüncesinde olan yardımcı antrenör Nazım Aktunç ile konuşarak, Aktunç’un görevine devam edeceğini açıkladı

banner974
Aktunç devam dedi

banner971

Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü Başkanı Hasan Tosunoğlu, camianın öz evladı olan ve uzun süreli planları içerisinde bulunan yardımcı antrenör Nazım Aktunç ile bir sorun yaşanmadığını söyledi.

Nazın Aktunç ile bir araya gelen Tosunoğlu, sıkıntıları dinlerken, Aktunç ile sorunların çözümü konusunda uzlaştı. Nazım Aktunç’un sorununun takım ya da teknik ekip içerisinde olmadığını, aksine, İltaç Karayel ve futbolcuların Nazım Aktunç’a sonuna kadar sahip çıktığını belirten Tosunoğlu, Nazım hocam ile konuştuk. Küçük Kaymaklı’nın çıkarları konusunda uzlaştık. Hocamız teknik ekibimiz içerisinde yer almaya devam edecektir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.