banner913
banner932
banner1012

Akova’nın nefesi yetmedi

banner1020

Ligin alt sıralarını ilgilendiren önemli maçta Akova, rakibi Değirmenlik karşısında ilk 15 dakikada 2-0 üstün duruma geçmesine rağmen maç 2-2 berabere tamamlandı

banner974
Akova’nın nefesi yetmedi

banner971

Stad: Y.Boğaziçi Mehmet Ergün Stadı

Hakemler: Hasan Eriş, Hakan Ünal, Özal Çağlayan

Akova:Derviş, Aşkın(Olgun), George Louka, Zeki, Salih, Osman (Yılmaz), Berhan, Hasan(Hüseyin), Koray, Eray, İrfan.

Değirmenlik: Mustafa, Yusuf, Özner, Ferda (Gençali), Fehim, Hüseyin, (Halit), Erdoğan, Hasan, Phillipos(Osman), Celal, Adem.

Goller: Dk. 6 Eray, Dk. 17 İrfan (Akova), Dk.42 Celal, Dk 83 Gençali (Değirmenlik)

K.Kart: Dk. 55 Eray (Akova)

İbrahim DALOĞLU

K.Pet 1. Lig’in 8. haftasına 4 puanla giren Akova ile 7 puanla giren Değirmenlik arasında Yeni Boğaziçi’nde oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi Akova 2-0 öne geçerken ilk yarının son dakikalarında Değirmenlik farkı bire indirdi. İkinci devrede daha iyi ve baskılı oynayan Değirmenlik son on dakikada beraberlik golünü bularak sahadan birer puanla ayrıldılar.

5. dakikada gelişen Akova atağında genç futbolcu Eray golünü atarak skoru 1-0 yaptı.

17. dakikada Değirmenlik ceza sahasına yapılan ortada İrfan kafayla topu ağlara göndererek skoru 2-0‘a taşıdı.

İlk yarım saat sonrasında kendine gelen Değirmenlik takımında 42. Dakikada Celal’ın ayağından bulduğu golle skoru 2-1 yaptı.

İkinci devreye Değirmenlik daha iyi baskılı başladı. Bu arada Akova’dan  genç futbolcu Eray 55. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi ve Akova 10 kişi kaldı.

Baskısını artıran Değirmenlik takımı aradığı beraberlik golünü 83. Dakikada buldu.

83. dakikada Celal’ın Akova ceza sahası önünde düşürülmesiyle Değirmenlik’in kazandığı serbest vuruşu kullanan Gençali çok güzel bir vuruşla topu köşeden ağlarla buluşturarak skoru 2-2 yaptı.

Geriye kalan dakikalarda takımların çabası gol getirmeyince maç 2-2 tamamlandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.