banner913
banner932
banner1012

Öğrencilere su konusunda farkındalık aşılandı

banner1020

British Culture College öğrencileri pankartlar açarak su kullanımına dikkat çektiler

banner974
Öğrencilere su konusunda farkındalık aşılandı

banner971

British Culture College  22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla etkinlik düzenleyerek hem çocukların su konusunda bilinçlenmesini sağlamak hem de farkındalık yaratmaya çalıştı. Gönyeli çemberinde sabah saatlerinde gerçekleşen etkinlikte British Culture College öğrencileri pankartlar açarak su kullanımına dikkat çektiler.

Burada hem öğrencilere hem basına kısa bir konuşma yapan British Culture College Müdür Muavini Mediha Koçer ​​​​​sularımızın her geçen gün bilinçsiz ve duyarsız kullanım sonucunda temizliğini kaybetmekte ve kirlenmekte olduğuna dikkat çekerek “Bunlarla birlikte küresel ısınma gibi nedenlerinde eklenmesi ile su kaynaklarımız her geçen gün azalmakta, sulak ve verimli topraklar kuraklaşarak çölleşmekteyiz” dedi.

Birer birey olarak herkese bir takım görevler düşmekte olduğunu söyleyen Koçer “Her bireyin küçük tedbirlerle yapacağı her bir damla tasarrufu kendi geleceğimize yatırım olacaktır” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.