banner913
banner932
banner1012

Neopilates, yoga workshopu düzenliyor

banner1020

Ülkemizde yedi yıl önce faaliyete geçen, pilates ve yoga severleri uzman kişilerle bir araya getirerek yoga ve pilates konusunda kişilerin daha bilinçli olmaları sağlamanın yanı sıra daha sağlıklı bir bedene ve yaşam tarzını onlara kazandırmak adına uğraş veren Neopilates, 9-10 Haziran tarihleri arasında önemli bir organizasyona imza atacak.

banner974
Neopilates, yoga workshopu düzenliyor

banner971

Gün geçtikçe ülkemizde yoga ve pilatese artan ilgiyi de göz önüne alan Neopilates, 9-10 Haziran tarihlerinde Türkiye'de bu konuda çeşitli etkinliklerde bulunmuş ve Ankara Devlet Opera ve Balesi'nde de görev almış olan Esra Taner'i adamıza getirerek iki gün boyunca Neopilates stüdyolarında yoga severlerle birlikte bir workshop düzenleyecek.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Evrim Özuyanık Uluç, yogayı adamızda sevilen bir spor haline getirmek ve daha fazla kitleye ulaştırmak adına çalıştıklarını ifade ederken; tüm yoga severleri bu etkinliğe katılmaya davet etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.