banner913
banner932
banner1012

Klasik Otomobil Derneğinden uyuşturucuyla mücadeleye destek

Klasik Otomobil Derneğinden, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun çalışmalarına destek vermek için "8. Tekerlekler Cirilensin Otomobil Gezisi”

banner974
Klasik Otomobil Derneğinden uyuşturucuyla mücadeleye destek

banner971

 Kuzey Kıbrıs Klasik Otomobil Derneği, Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun çalışmalarına destek vermek ve “Maksimum Sanat Minimum Risk” Projesinde üretilen ürünlerin satışına katkı sağlamak amacıyla bir etkinlik düzenleyecek.

Başbakanlık’tan yapılan açıklamaya göre “Çocuklarımızı Risklerden Korumaya Hazırız” sloganıyla 25 Mart Pazar günü düzenlenecek “8. Tekerlekler Cirilensin Otomobil Gezisi” ile ilgili basın toplantısı yarın saat 10.00’da Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Salonu’nda yer alacak.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu tarafından önleme çalışmaları çerçevesinde “Maksimum Sanat Minimum Risk” sloganıyla Şubat Tatili Sanat Kampı ve Sergisi gerçekleştirilmişti.

   

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.