banner913
banner932
banner1012

Kadınlardan SOS’e anlamlı bağış

banner1020

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği tarafından Golden Tulip Hotel’de düzenlenen iftar yemeğinden elde edilen gelir SOS Çocuk Köyü’ne bağışlandı

banner974
Kadınlardan SOS’e anlamlı bağış

banner971

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği, geçtiğimiz akşam düzenlediği iftar yemeğinden elde edilen gelirle SOS Çocuk Köyü’ne 2 bin 400 Türk Lirası bağışta bulundu.

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği’ni temsilen Lefkoşa Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Gülten Feridun başkanlığındaki bir heyet, SOS Çocuk Köyünü ziyaret ederek bağış çekini yetkililere takdim etti.

Kıbrıs Türk Kadınlar Birliği tarafından Çarşamba akşamı Golden Tulip Hotel’de düzenlenen iftar yemeğine birliğe bağlı tüm ilçelerden davetli kadınlar iştirak etti.

Gecede kısa bir konuşma yapan Lefkoşa Merkez Yönetim Kurulu Başkanı Gülten Feridun, geceye katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, bu gibi organizasyonlardan elde ettikleri gelirlerle birçok yarıma muhtaç kişi ve kuruma katkı yaptıklarını belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.