banner913
banner932
banner1012

Gönyeli’de Lütfiye Özipek rüzgarı

banner1020

Gönyeli Gençlik Festivali’de Lütfiye Özipek rüzgarı esti. Muhteşem bir atmosferin yaşandığı gecede Özipek; geniş repertuvarı, naif ve eşsiz sesiyle keyifli bir akşam yaşattı

banner974
Gönyeli’de Lütfiye Özipek rüzgarı

banner971

 

İkincisi düzenlenen Gönyeli Gençlik Festivali’de önceki akşam Lütfiye Özipek rüzgarı esti. Ülkemizin sevilen sanatçısı, sesinin O Ses Türkiye programında aldığı birincilikle ismini duyuran Lütfiye Özipek Gönyeli Gençlik Festivali’nde birbirinden güzel şarkılarını söyledi.

Gönyeli’de Pazartesi günü başlayan festivalin üçüncü gününde Lütfiye Özipek’in yanı sıra Kıbrıslı sanatçılar da yer aldı.

Gecede ilk olarak DJ Haşim Volkan setleriyle sahne alırken ardından ise ülkenin sevilen gruplarından Positrone sahne aldı.

Positronun ardından ise gecenin finalini Lütfiye Özipek yaptı. Lütfiye Özipek Gönyeli Belediye Bulvarı’nda kendisini dinlemeye gelen genç yaşlı herkese güzel bir gece yaşattı.

Festivalin final gecesi, bu gece önce Dj Behiç’in performansı yer alacak, saat 21:00’de ise Sertap Erener sahneye çıkacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.