banner913
banner932
banner1012

DAÜ Mimarlık Fakültesi sergisi Naci Talat Vakfı'nda açıldı

banner1020

banner974
DAÜ Mimarlık Fakültesi sergisi Naci Talat Vakfı'nda açıldı

banner971

 Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Naci Talat Vakfı iş birliğinde düzenlenen DAÜ Mimarlık Fakültesi sergisi vakıf binasında açıldı.
Sergi, DAÜ Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümlerinin lisans programlarında yürütülen tüm tasarım stüdyolarının öğrenci projelerinden oluşuyor.
Vakıf’tan yapılana açıklamada, sergiyle, tasarım, mimarlık, kültür ve çevreye dair farkındalık geliştirilmesine katkıda bulunmanın amaçlandığı kaydedildi.
Naci Talat Vakfı Direktörü Mehmet Aykut İncirli serginin açılışında yaptığı konuşmada sanat, tasarım ve kültür için iş birliğiyle artık kendilerini yalnız hissetmediklerini, büyük projelere DAÜ Mimarlık Fakültesi ile devam edecekleri için duydukları mutluluğu dile getirdi. 
Sergi 4 Aralık Pazartesi’ne kadar ziyarete açık olacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.