banner913
banner932
banner1012

Çocuk fotoğrafçılara keyifli fotoğraf eğitimi

banner1020

Çocuk Gözüyle Bir Sevdadır Velespit" fotoğraf yarışmasında ödül ve sergileme alan öğrencilere yönelik FODER tarafından düzenlenen "Temel Fotoğrafçılık Eğitimi" tamamlanarak öğrencilere katılım belgeleri de takdim edildi

banner974
Çocuk fotoğrafçılara keyifli fotoğraf eğitimi

banner971

 

Telsim ile FODER işbirliğinde İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen "Çocuk Gözüyle Bir Sevdadır Velespit" fotoğraf yarışmasında ödül ve sergileme alan öğrencilere yönelik FODER tarafından düzenlenen "Temel Fotoğrafçılık Eğitimi" tamamlandı.


22, 29 Haziran ve 6 Temmuz 2019 tarihlerinde düzenlenen eğitimde, öğrencilere fotoğrafçılıkla ilgili aktarılan bilgileri pekiştirmek amacıyla fotoğraf çekimleri de gerçekleştirildi. Teorinin pratikle desteklendiği eğitim sonucunda öğrencilere katılım belgeleri de takdim edildi. 

FODER yetkilileri, geleceğin fotoğrafçılarının eğitimini üstlenmekten ve fotoğraf alanındaki gelişimlerine katkı koymaktan dolayı son derece mutlu ve gururlu olduklarını belirttiler.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.