banner913
banner932
banner1012

Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne anlamlı ziyaret

banner1020

banner974
Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne anlamlı ziyaret

banner971

KKTC Milli İradeye Saygı Platformu ve KKTC Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, “Her Genç Bir gün Yaşlanacaktır” temasıyla Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret düzenledi.
KKTC Milli İradeye Saygı Platformu ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Talip Sancar’ın yaptığı açıklamaya göre, Sağlık Bakanı Filiz Besim’in de eşlik ettiği ziyarette gençler yaşlılara hediye dağıttı.
Sancar, şöyle devam etti:
“Bizler ‘Her Genç Birgün Yaşlanacaktır’ temasını kullanarak halkımıza çağrıda bulunuyor ve diyoruz ki mutluluğu yakaladınız mı, huzurlu musunuz veya bir sıkıntınız mı var, ailevi probleminiz mi var, işinizde rahat değil misiniz bu ve buna benzer her durumda bütün yaşlılarımızı ziyaret etmeniz sizi hayata bir o kadar daha güvenle ve huzurla bağlayacaktır”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.