banner913
banner932
banner1012

Azerbaycan Diaspora Merkezi Mağusa’da açıldı

banner1020

Kuzey Kıbrıs Azerbaycan Diaspora Merkezi Başkanı, Rau Masum Diniyev açılışta yaptığı konuşmada, merkezin kuruluş amaçlarını ifade ederek, Azerbaycanlı öğrencilere barınma da dahil her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti

banner974
Azerbaycan Diaspora Merkezi Mağusa’da açıldı

banner971

Kuzey Kıbrıs Azerbaycan Diaspora Merkezi, bugün Cumhuriyet Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre’nin de katılımıyla düzenlenen törenle Gazimağusa’da açıldı.

Kuzey Kıbrıs Azerbaycan Diaspora Merkezi Başkanı, Rau Masum Diniyev açılışta yaptığı konuşmada, merkezin kuruluş amaçlarını ifade ederek, Azerbaycanlı öğrencilere barınma da dahil her türlü yardıma hazır olduklarını vurguladı.

Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Zorlu Töre de, Azerbaycan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kardeşliğine vurgu yaparak, en erken zamanda iki ülkenin karşılıklı birbirini tanıması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından, kurdele kesimiyle açılış gerçekleştirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.